KONYA ENDÜSTRİ ZİRVESİNE DAVETLİSİNİZ

KONYA ENDÜSTRİ ZİRVESİNE DAVETLİSİNİZ18 Nisan 2017 Salı 09:45

Konya Endüstri Zirvesi 27 - 30 Nisan 2017 tarihleri arasında Konya Ticaret Odası -TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezinde düzenlenecektir.

“KONYA ENDÜSTRİ ZİRVESİ”
başlığı altında Konya Ticaret Odası, Konya Sanayi Odası, TİAD Takım Tezgâhları Sanayici ve İşadamları Derneği, MİB Makine İmalatçıları Birliği işbirliği, Makine Mühendisleri Odası Konya Şubesi ve KOSGEB’in destekleri ile birbirini tamamlayan beş önemli alanda düzenlenecek olan

KONMAK 2017 14. Uluslararası Metal İşleme Makineleri, Kaynak, Delme, Kesme Teknolojileri, Malzemeler, El Aletleri Fuarı - www.konmakfuari.com

KONYA SAC İŞLEME TEKNOLOJİLERİ 2017 Sac, Boru, Profil İşleme Teknolojileri ve Yan Sanayileri Fuarı - www.konyasacislemefuari.com

İSKON 2017 12. İstifleme, Depolama, Taşıma Vinç ve Lojistik Fuarı - www.iskonfuari.com

KONELEX 2017 12. Elektrik, Elektronik, Elektromekanik, Enerji Üretimi ve Otomasyon Fuarı - www.konelexfuari.com

eş zamanlı olarak 27 - 30 Nisan 2017 tarihleri arasında Konya Ticaret Odası -TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.

Fuarımız, 27 - 29 Nisan 2017 tarihlerinde 10:00 -19:00,  30 Nisan 2017 Pazar günü ise 10:00 – 18:00 saatleri arasında  ziyarete açık olacaktır.

İlgili üyelerimizin bilgilerine sunarız.