BASIN ODASI

Konya Ekonomi Ödülleri 2011

17 Şubat 2012 Cuma 12:00

Dışişleri Bakanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımlarıyla; Konya Ticaret Odası, Konya Sanayi Odası ve Konya Ticaret Bo

Sayı    : 2012/014

Konu  : Konya Ekonomi Ödülleri 2011                                                                17.02.2012

BASIN DAVETİ

Dışişleri Bakanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan,  Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımlarıyla; Konya Ticaret Odası, Konya Sanayi Odası ve Konya Ticaret Borsası’nın Konya Vergi Dairesi Başkanlığı’yla ortaklaşa düzenlediği “Konya Ekonomi Ödülleri 2011” törenine basınımızın değerli temsilcilerinin katılımını bekler, iyi çalışmalar dileriz.

PROGRAM   : Konya Ekonomi Ödülleri 2011

YER               : Rixos Otel / Balo Salonu

TARİH           : 17.02.2012 (Bugün)

SAAT             : 19.30

NOT: Basın mensuplarımız için Konya Ticaret Odası’ndan saat 18.30’da servis kaldırılacaktır.