BASIN ODASI

Konya Ekonomi Ödülleri 2011

Konya Ekonomi Ödülleri 201116 Şubat 2012 Perşembe 12:00

Sayı    : 2012/013

Konu  : Konya Ekonomi Ödülleri 2011                                                                16.02.2012

BASIN BÜLTENİ

Konya Ekonomi ödülleri sahiplerini buluyor. Konya Ticaret Odası, Konya Sanayi Odası ve Konya Ticaret Borsası’nın Konya Vergi Dairesi Başkanlığı’yla ortaklaşa düzenlediği ödül törenine Dışişleri Bakanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu katılacak.

Konya Ticaret Odası, Konya Sanayi Odası ve Konya Ticaret Borsası Konya’da ilk defa organize ettikleri ortak ödül töreninde Konya ekonomisine katkısı olan firmalar ödüllendirilecek.

Konya Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Öztürk, Konya Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil ve Konya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı M. Uğur Kaleli, ödül töreni ile ilgili yaptıkları değerlendirmede özel sektörün Türkiye’nin 2023 hedeflerine ulaşmasında en önemli katkıyı sağlayacağını ifade ederek bu dönemde üretim ve yatırımın devamının teşvik edilmesi gerektiğini söyledi. Konya’nın ülke hedeflerine büyük katkısı beklenen şehirlerin başında geldiği belirtilen değerlendirmede, özel sektörün birlik ve beraberlik içerisinde olmasının Konya’yı hedeflerine ulaştıracağı ifade edilerek, bu kapsamda düzenlenen ortak ödül töreninin Konya için büyük önem taşıdığına dikkat çekildi.

BASIN DAVETİ

PROGRAM   : Konya Ekonomi Ödülleri 2011