Konya Büyükşehir Belediyesi - Şehir Estetiği Yönetmeliği

Konya Büyükşehir Belediyesi - Şehir Estetiği Yönetmeliği17 Mayıs 2016 Salı 09:53

Konya Büyükşehir Belediye Meclisi, şehir estetiği ve tarihi dokunun korunmasına katkıda bulunmak amacıyla yeni standartlar getirdi.

Konya Büyükşehir Belediyesi Meclisinin 15.01.2016 tarih ve 14 sayılı kararı ile Konya il sınırları içerisinde uygulanmakta olan "Konya Büyükşehir Belediyesi Şehir Estetiği, Reklam, Tanıtım ve Tabela Yönetmeliği"nin isminin "Şehir Estetiği Yönetmeliği" olması ve içeriğinin yeniden düzenlenmesi hakkında karar alınmıştır.

Bu konu ile ilgili yönetmelik aşağıdaki dosyalarda bilgilerinize sunulmuştur.

Saygılarımızla.

Konya Büyükşehir Belediyesi Şehir Estetiği Yönetmeliği için tıklayınız.
Konya Büyükşehir Belediyesi Reklam ve İlan İzin Belgesi için tıklayınız.
Konya Büyükşehir Belediyesi Şehir Estetiği Yönetmeliği şekilleri için tıklayınız.