Konya-2 °C

Konya Bölgesi İmalat Envanteri Çalışması

Konya Bölgesi İmalat Envanteri Çalışması28 Aralık 2017 Perşembe 13:45

Konya bölgesinde faaliyet gösteren 10.000’den fazla firmanın iletişim bilgileri, ürün bilgileri, G.T.İ.P. numaraları tespit edilerek “Konya Bölgesi İmalat Envanteri” hazırlanacaktır. Hazırlanacak olan bu envanter internet (dijital) ortamında ( www.listofcompany.com ) toplanıp farklı dillere çevrilerek yayınlanacak ve yabancı ülkelerde sitenin tanınırlığının sağlanması için yoğun çalışma yapılacaktır. Bu projeyle Konya firmalarının yurtdışında tanıtılması ve üyelerimizin daha fazla ithalatçı ile buluşmaları amaçlanmaktadır.

Bu çalışmada firmanıza ait bazı bilgilere ihtiyaç duyulacaktır. Bu bilgileri odamız adına sizleri ziyaret eden veya telefon ile size ulaşan arkadaşlarla paylaşmanızı rica ederiz.

Bu çalışmada yer almak için https://listofcompany.com/#/support/how-to/add-my-company adresinden başvuru formunu doldurmanız yeterlidir. Ardından sizle irtibata geçilecektir.