Konya Bölgesi İmalat Envanteri

Konya Bölgesi İmalat Envanteri01 Haziran 2017 Perşembe 11:13

Konya Bölgesi İmalat Envanteri Hazırlanması Projesi

KOP İdaresinin destegiyle Konya bölgesinde faaliyet gösteren 10.000’den fazla firmanın iletişim bilgileri, ürün bilgileri, G.T.İ.P. numaraları tespit edilerek “Konya Bölgesi İmalat Envanteri” hazırlanacaktır. Hazırlanacak olan bu envanter internet (dijital) ortamında toplanıp farklı dillere çevrilerek yayınlanacak ve yabancı ülkelerde sitenin tanınırlığının sağlanması için yoğun çalışma yapılacaktır. Bu projeyle Konya firmalarının yurtdışında tanıtılması ve üyelerimizin daha fazla ithalatçı ile buluşmaları amaçlanmaktadır.

Bu çalışmada firmanıza ait bazı bilgilere ihtiyaç duyulacaktır. Bu bilgileri odamız adına sizleri ziyaret eden arkadaşlarla paylaşmanızı rica ederiz.