KONYA ADLİYESİ 2017 YILI BİLİRKİŞİ MÜRACAAT İLANI

KONYA ADLİYESİ  2017 YILI BİLİRKİŞİ MÜRACAAT İLANI19 Ekim 2016 Çarşamba 11:04

Konya Adliyesi L Blok 3. katta bulunan Konya Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanlığı'na şahsen yapılabileceği gibi başvuru tarihleri içerisinde kayıtlı olunan oda, çalışılan kurum ve kuruluş aracılığıyla da yapılabilir.

2017 yılında geçerli olmak üzere Hukuk Muhakemeleri Kanunu ile Ceza Muhakemeleri Kanunu gereğince Başkanlığımızca hazırlanan Ceza Mahkemeleri Bilirkişi başvuru ilanı, Hukuk Mahkemeleri Bilirkişi başvuru ilanı ve Tercüman Listesi başvuru ilanı www.konya.adalet.gov.tr adresi duyurular bölümünde ilan edilmişir.

İlgilenen üyelerimize duyurulur.