Konya ABİGEM Tahribatsız Muayene Laboratuvarı Hizmeti Vermektedir.

12 Kasım 2019 Salı 09:15

Ülke sanayisinin dünya piyasaları ile rekabet gücünün arttırılması, katma değeri yüksek ürünlere yönelim, kaliteli ürün politikasının benimsenmesi ve yaygınlaştırılması amacıyla 2009 yılından bu yana hizmet veren Konya ABİGEM Tahribatsız Muayene Laboratuvarı, TÜRKAK tarafından TS EN ISO / IEC 17020 standardına göre Radyografik Muayene Metodunda akredite edilmiş olup, bağımsızlık, tarafsızlık ve yetkinliği onaylanarak A Tipi Muayene Kuruluşu olmaya hak kazanmıştır.

Konya ABİGEM Tahribatsız Muayene Laboratuvarı ayrıca diğer Tahribatsız Muayene Metotlarında da faaliyetlerini sürdürmektedir. Bu hizmetten yararlanmak isteyen üyelerimizin aşağıdaki iletişim bilgilerinden ulaşmaları gerekmektedir.

Üyelerimizin bilgilerine sunulur.

Konya Abigem Tahribatsız Muayene (NDT) Laboratuvarı