Konsinye Satış Sistemi Hk.

Konsinye Satış Sistemi Hk.07 Mayıs 2019 Salı 11:07

T.C. Adalet Bakanlığı Ceza İnfaz Kurumları ile Tutukevleri İşyurtları Kurumu'nun odamıza gödnermiş olduğu yazıda;

Ceza İnfaz Kurumları ile Tutukevleri İşyurtları kantinlerinde satışı yapılan ürünlerin konsinye satış yöntemiyle sağlanmasına yönelik uygulama yapılacaktır. Ceza İnfaz Kurumları İle Tutukevleri İşyurtları Kurumu bünyesindeki kantinlerde konsinye satış işlemlerine yönelik başvuruların yapılması, başvuruların alınması ve değerlendirilmesi ile uygun başvuru sahipleriyle sözleşme imzalanması sürecine yönelik usul ve esaslar Ceza İnfaz Kurumları İle Tutukevleri İşyurtları Kurumu Konsinye Satış İşlemlerine Dair Yönetmelik'te hüküm altına alınmıştır.

Konsinye satış işlemlerine ilişkin Konsinye Çağrısı/Duyurusu 22/04/2019 tarih ve 30753 sayılı resmi gazetede ve Kurumumun resmi internet sitesinde yayınlanmıştır.

Bilgilerinize Sunulur.

Saygılarımızla.