Kongo Merkez Ticaret ve Sanayi Odası Ekonomik Forumu

Kongo Merkez Ticaret ve Sanayi Odası Ekonomik Forumu09 Mayıs 2022 Pazartesi 10:39

Sayın Üyemiz,

Kongo Merkez Ticaret ve Sanayi Odası (CCIKC) 2. “Kimvuama Kia Kongo Central 2022” ekonomik forumunu düzenlemektedir. Bu forum, 22-25 Eylül 2022 tarihleri ​​arasında Kisantu şehrinde, "Tarımsal sanayi, Demokratik Kongo Cumhuriyeti için büyüme ve gelişmenin motoru" ana temasıyla gerçekleştirilecektir.

Kongo Merkez Ticaret ve Sanayi Odası Konya Ticaret Odası üylerini bu foruma davet etmektedir.