KOMBİNE YÜK TAŞIMACILIĞI YÖNETMELİK TASLAĞI

KOMBİNE YÜK TAŞIMACILIĞI YÖNETMELİK TASLAĞI07 Ocak 2020 Salı 08:11

KOMBİNE YÜK TAŞIMACILIĞI YÖNETMELİK TASLAĞI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) alınan bir yazıda, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Tehlikeli Mal ve Kombine Taşımacılık Düzenleme Genel Müdürlüğü’nden alınan yazıya atfen; “Taslak Kombine Yük Taşımacılığı Yönetmeliği”ne https://tmkt.uab.gov.tr/taslaklar internet sitesinden ulaşılabileceği bildirilmektedir.

Anılan yönetmelikle ilgili görüş bildirmek isteyen üyelerimizin görüşlerini en geç 10 Ocak 2020 tarihine kadar TOBB’a iletilmek üzere Odamıza (E-posta:ihracatdestek@aso.org.tr) gönderebileceği hususunu bilgilerinize sunarız.