KOBİ’LERE YÖNELİK DEVLET DESTEĞİ

KOBİ’LERE YÖNELİK DEVLET DESTEĞİ05 Haziran 2020 Cuma 09:51

Sayın Üyemiz,

KOBİ’lerin müşteri gereksinimlerini karşılayan çözüm önerilerinin, Ar-Ge ve yenilik faaliyetleri ile ürünlerin / süreçlerin ticarileşebilir çıktılara dönüştürülmesi amacıyla “Siparişe Dayalı Ar-Ge Projeleri için KOBİ Destekleme Çağrısı” açılmıştır.

Çağrı bütçesi 30.000.000 TL, proje bütçesi üst sınırı ise 2.500.000 TL olacaktır. Proje: 1. Ürün / Süreç geliştirme ve 2. Ticarileşme olmak üzere iki aşamadan oluşacaktır. Ürün/süreç geliştirme aşaması en fazla 24 aydır. Ticarileşme süresi ise sabit 24 ay olacaktır. Konu ve sektör sınırlaması yoktur.

Çağrı takvimi aşağıda verilmiştir. Başvurular,  https://eteydeb.tubitak.gov.tr internet adresinden çevrim içi (online) gönderilecektir.

Çağrının açılış tarihi:

14 Mayıs 2020

Ön kayıt için son tarih:

17 Ağustos 2020 - Saat 17:00

Başvuruların alınması:

15 Haziran 2020 - 31 Ağustos 2020 (saat 17:00)