KOBİ'ler için hibe desteği (Ufuk2020 KOBİ’lere özel hızlandırıcı programı)

KOBİ'ler için hibe desteği (Ufuk2020 KOBİ’lere özel hızlandırıcı programı)09 Mart 2020 Pazartesi 14:13

Avrupa Birliği Ufuk 2020 projesi kapsamında KOBİ'lere özel olarak tasarlanan Hızlandırıcı (Accelerator) Programı'nın başvurular başlamıştır.

TOBB'dan gelen yazıda, Avrupa Birliği Ufuk 2020 projesi kapsamında KOBİ'lere özel olarak tasarlanan Hızlandırıcı (Accelerator) Programı'nın başvurulara açıldığı iletilmektedir.

AR-GE ve inovasyon faaliyetlerine hibe desteği sağlayan programın Türkiye Koordinasyonu TÜBİTAK tarafından yapılmaktadır. Program kapsamında KOBİ'ler tarafından hazırlanan projelere 2,5 milyon Avro'ya kadar hibe verilmekte; ayrıca 15 milyon Avro'ya kadar girişim sermayesi alma imkanı da sağlanabilmektedir. Destek oranı; hibe seçeneği için proje bütçesinin %70'idir. Konu hakkında detaylı bilgi ile irtibat noktaları TÜBİTAK tarafından hazırlanan ve ekte bulunan bilgi notunda yer almaktadır.

Üyelerimizin bilgisine sunulur.

EK-Ufuk2020 KOBİ’lere özel hızlandırıcı programı bilgi notu (2 sayfa)