KOBİ’ler İçin Faktoring ve Finansal Kiralama Bilgilendirme Semineri

KOBİ’ler İçin Faktoring ve Finansal Kiralama Bilgilendirme Semineri16 Ekim 2020 Cuma 15:03

KOBİ'ler için alternatif finansman yöntemleri olan ticaret finansmanı (Faktoring) ve finansal kiralama uygulamaları hakkında 22 Ekim 2020 Perşembe günü online seminer düzenlenecektir.

KOBİ'ler için alternatif finansman yöntemleri olan ticaret finansmanı (Faktoring) ve finansal kiralama uygulamaları hakkında 22 Ekim 2020 Perşembe günü saat 14:00'te internet üzerinden bir seminer gerçekleştirilecektir.

TOBB Başkanı Sn. M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile Finansal Kurumlar Birliği Başkanı (FKB) Sn. Aynur Eke'nin katılımlarıyla gerçekleştirilecek olan seminerde ekteki program çerçevesinde ticaret finansmanı (Faktoring) ve finansal kiralama uygulamaları anlatılacak olup, seminer sonunda KOBİ'lerin konu hakkındaki soruları cevaplandırılacaktır.

Bilgilerinize Sunulur.

EK: KOBİ'ler için Faktoring ve Finansal Kiralama Webinarı