KENYA'DA GERÇEKLEŞTİRİLMESİ ÖNGÖRÜLEN ETKİNLİKLER

KENYA'DA GERÇEKLEŞTİRİLMESİ ÖNGÖRÜLEN ETKİNLİKLER21 Şubat 2018 Çarşamba 09:15

KENYA'DA GERÇEKLEŞTİRİLMESİ ÖNGÖRÜLEN ETKİNLİKLER

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza gelen yazıda, Kenya Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği tarafından ticaret fuarları ve sergilere, Türkiye-Kenya arasındaki farkındalığı artırmak ve iki ülke iş dünyası arasındaki ortaklık kurma yollarından bir tanesi olarak dikkat çekildiği ve 2018 yılı içerisinde Kenya’da gerçekleştirilmesi öngörülen etkinliklerin sıralandığı belirtilmiştir.

2018 yılı içerisinde Kenya’da gerçekleştirilmesi öngörülen etkinliklerin listesi ekte yer almaktadır.

Ek: Etkinlik Listesi