Kentsel Dönüşüm Öncesinde, Yenimahalle Çalıştayı Raporu

Kentsel Dönüşüm Öncesinde, Yenimahalle Çalıştayı Raporu 21 Şubat 2013 Perşembe 11:25

KTO - Kataray Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü tarafından Kentsel Dönüşüm Öncesinde, Yenimahalle Çalıştayı raporu yayınlanmıştır

KTO - Kataray Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü tarafından 28.01.2013 tarihinde gerçekleştirilen "Kentsel Dönüşüm Öncesinde, Yenimahalle Çalıştayı"sonuç raporu aşağıdaki linkte verilmiştir.

İlgili üyelerimize saygı ile duyurulur.

Kentsel Dönüşüm Öncesinde, Yenimahalle Çalıştayı raporu için tıklayınız...