KAYIP VE ÇALINTI KİMLİKLER

KAYIP VE ÇALINTI KİMLİKLER22 Nisan 2014 Salı 10:56

Sayın Üyemiz,

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdürlüğü'nden TOBB'a gönderilen 18.03.2014 tarihli ve 1618 Sayılı yazı ile Merkezi Sicil Kayıt Sistemi (MERSİS) üzerinden kayıp ve çalıntı kimlik belgeleri ile işlem tesisinin önlenmesi amacıyla yapılması gereken işlemlere ilişkin Birliğimiz www.ticaretsicil.gov.tr ve www.kobi.org.tr internet sayfalarından yayımlanan duyuru metni aşağıda yer almaktadır.

mersis-uzerinden-kayip-ve-calinti-kimlik1.jpg

mersis-uzerinden-kayip-ve-calinti-kimlik2.jpg