KART BAŞVURULARINDA GEREKLİ BELGELER

Kart Tipine göre ön başvuru işlemi ve takograf kartı ödemenizin ardından, aşağıdaki belgelerle Odamıza başvuruda bulunması gerekmektedir. Ön başvuru https://staum.tobb.org.tr/PinacaWeb/ adresinden yapılmaktadır.

Sürücü Kartı Başvurusu İçin

• Dekont
  • Sürücü belgenizin aslı ve fotokopisi
  • Nüfus cüzdanınızın aslı ve fotokopisi
  • Biyometrik (3,5-4,5 cm ebatında, cepheden, arka fon açık renk-tercihen beyaz-) fotoğraf.

Servis Kartı Başvurusu İçin

• İmza sirküleri aslı ve fotokopisi (Aslı kontrol edildikten sonra geri verilecektir.)
  • Vekaletname aslı ve fotokopisi (İmza sirkülerinde servis yetkilisinin adı geçmiyorsa vekaletname talep edilir.)
  • Oda Kayıt Belgesi (asıl)
  • Vergi Levhası fotokopisi
  • Sanayi ve Ticaret Bakanlığı’ndan alınan Servis Yetki Belgesi fotokopisi
  • Başvuruyu imzalayacak kişinin nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi
  • Servis kaşesi

Şirket Kartı Başvurusu İçin

• ekaletname aslı ve fotokopisi (İmza sirkülerinde şirket yetkilisinin adı geçmiyorsa vekaletname talep edilir.)
  • oda Kayıt Belgesi aslı
  • Vergi Levhası fotokopisi