KARSEM MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİ

15 Ekim 2021 Cuma 08:15

Odamız üyelerinin ve üyelerinin çalışanlarının mesleki gelişimine ve nitelikli iş gücüne katkı sağlamak amacıyla KTO Karatay Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (KARSEM) ile iş birliği protokolü imzalanmıştır. Protokol kapsamında üyelerimizin ve çalışanlarının mesleki yeterlilik sınav ücretleri hibe kapsamında
karşılanacak olup, adaylar AB Hibe-II Fonu ve İşsizlik Sigortası Fonundan faydalanmış olacaktır.

Avrupa Birliği Belgelendirme İçin Doğrudan Hibe-II Protokolü Kapsamındaki Meslekler için adaylar sadece belge masraf karşılığı olan 200 TL ödeyecekler.

Avrupa Birliği Belgelendirme İçin Doğrudan Hibe-II Protokolü Kapsamındaki Meslekler:

Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Danışmanı,

Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Sorumlusu-Galerici

Tehlikeli ve Çok Tehlikeli İşler Sınıfında Yer Alan Meslekler için adaylar hiçbir ücret ödemeyecekler.

Tehlikeli ve Çok Tehlikeli İşler Sınıfında Yer Alan Meslekler:
İnşaat Boyacısı,
Ahşap Kalıpçı,