KANO ULUSLARARASI TİCARET FUARI

KANO ULUSLARARASI TİCARET FUARI07 Ekim 2021 Perşembe 09:15

Kano Uluslararası Ticaret Fuarı

Kano Ticaret ve Sanayi Odası tarafından organize edilen  "42. Kano Uluslararası Ticaret Fuarı" etkinliği, 28 Kasım - 12 Aralık 2021 tarihleri arasında Kano'da gerçekleşecek bir iş fuarıdır. Ticaret fuarına, Nijeryalı firmaların yanı sıra, çok uluslu, yabancı tabanlı üretim/diğer hizmet sağlayıcılardan gelen katılımcılarla iki milyondan fazla ziyaretçinin katılması beklenmektedir.