KALFALIK VE USTALIK BELGESİ ALMAK İSTEYENLERE DUYURU

KALFALIK VE USTALIK BELGESİ ALMAK İSTEYENLERE DUYURU04 Aralık 2017 Pazartesi 11:51

Kalfalık ve Ustalık Belgesi ile ilgili duyuru.

KALFALIK VE USTALIK BELGESİ ALMAK İSTEYENLERE DUYURU

Kalfalık belgesi olmayan ve 22 yaşını doldurmuş olup mesleğinde sigortalı işe girdiğini belgelendirenler;  kalfalık belgesi olup ustalık belgesi almak isteyenlerden 5 yıllık sigorta ya da esnaf bağkuru olanlar; hiç belgesi olmayıp 22 yaşını doldurmuş ve mesleğinde 5 yıllık sigorta veya esnaf bağkuru olduğunu belgelendirenler, sınava girerek belgelerini alabileceklerdir.

Başvuru için: 100. Yıl Mesleki Eğitim Merkezi 10 Aralık 2017 tarihine kadar, diğer çıraklık eğitim merkezleri 15 Aralık 2017 tarihine kadar kayıt yaptırabilirler.

Denklik belgesi şartları için tıklayınız

Denklik başvuru formu için tıklayınız.