ITT ÜYESİ ÜLKELER 11. TARIM TİCARETİ SANAYİ SERGİSİ

ITT ÜYESİ ÜLKELER 11. TARIM TİCARETİ SANAYİ SERGİSİ08 Aralık 2017 Cuma 16:31

ITT ÜYESİ ÜLKELER 11. TARIM TİCARETİ SANAYİ SERGİSİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza gelen yazıda; Suudi Arabistan Krallığı Tarım Bakanı’nın himayelerinde, İslam İşbirliği Teşkilatı Geliştirme Merkezi (ICDT) ve Suudi Al Harithy Şirketi’nin işbirliğinde, İslam İşbirliği Teşkilatı (IIT) Üyesi Ülkeler 11.Tarım Ticareti ve Suudi Arabistan 23. Gıda, Otel ve Konuk Ağırlama Fuarı’nın 20-23 Mart 2018 tarihlerinde Suudi Arabistan’da “Jeddah Center for Forums and Events”de düzenleneceği bildirilmektedir.

Yazıda devamla, söz konusu serginin IIT Üyesi ülkelerde ve IIT Üyesi olmayan ülkelerdeki Müslüman topluluklarının tarım sanayisi sektöründe ürün ve hizmetlerini sergileme ve işbirliği imkanlarının geliştirilmesine olanak sağlayacağı iletilmektedir.

Söz konusu fuara ilişkin detaylı bilgiye http://acexpos.com/media/uploads/2017/07/BROCHURE-sfhh18.pdf adresinden veya aşağıda iletişim bilgileri sunulan görevli ile iletişime geçilerek ulaşılabilmektedir.

Sn.Zahoor Siddique

Başkan Yardımcısı

Al Harithy Company for Exhibitions (ACE)

P.O. Box: 40740 Jeddah:21511