İTHALAT VE İHRACAT YAPAN ÜYELERİMİZİN DİKKATİNE

İTHALAT VE İHRACAT YAPAN ÜYELERİMİZİN DİKKATİNE28 Temmuz 2016 Perşembe 11:11

TOBB tarafından hazırlanan örnek mektubun İngilizcesi ve Türkçesi yazıda sunulmuştur.

Ülkemizde 15 Temmuz 2016 gecesi yaşanan darbe girişimi sonrasında özellikle yurt dışında iş yapan üyelerimizin, yurt dışındaki müşterilerine ve ortaklarına sağlıklı bilgi aktarmaları ihtiyacı giderek önem kazanmıştır. Bu çerçevede TOBB tarafından hazırlanan örnek mektubun İngilizcesi ve Türkçesi  ekte sunulmuştur.

Ekte yer alan mektubun, ülke dışındaki müşterilerinize ve/veya iş ortaklarına iletmeniz hususunu önemle bilgilerinize rica ederiz.

Saygılarımızla,

Türkçe mektup için tıklayınız.
İngilizce mektup için tıklayınız.