İşyeri Tehlike Sınıflarına Yapılacak İtirazlar Hakkında

23 Kasım 2021 Salı 15:01

Sayın Üyemiz,

İş Sağlığı ve Güvenliğine İlişkin İşyeri Tehlike Sınıfları Tebliği gereğince iş sağlığı ve güvenliğine ilişkin işyeri tehlike sınıflarının belirlenmesinde görevli olan İşyeri Tehlike Sınıfları Komisyonu, “İşyeri Tehlike Sınıfına Yapılan İtirazların Değerlendirilmesi Prosedürü” çerçevesinde her yıl Ocak ayı içinde toplanarak çalışmalarını yürütmektedir.

İşyeri Tehlike Sınıfları Listesine ilişkin değişiklik taleplerinin Tehlike Sınıfı Değişikliğine İlişkin Başvuru Formu’na işlenerek en geç 29 Kasım 2021 tarihine kadar “gizem.erim@kto.org.tr” adresine gönderilmesi gerekmektedir.

İşyeri Tehlike Sınıfları Listesi ve Tehlike Sınıfı Değişikliğine İlişkin Başvuru Formu için tıklayınız: https://www.tobb.org.tr/MaliveSosyalPolitikalar/Sayfalar/AnaSayfa.php

Saygılarımla.

Bilgilerinize sunulur.