İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ 2019 BAŞLADI

13 Mart 2019 Çarşamba 13:45

!!! İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ 2019 BAŞLADI !!!

“BURASI KONYA BURADA İŞ VAR”

#BURASITÜRKİYEBURADAİŞVAR   /   #BURASIKONYABURADAİŞVAR

Sayın Üyemiz,

T.C. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ve TOBB işbirliğiyle “İstihdam Seferberliği 2019” Kampanyası başlatılmıştır. “Burada İş Var Teşvik Paketi” ile özel sektörümüzün yeni eleman alımını teşvik edici ve mevcut istihdamını korumasına yönelik çok önemli destekler yer almaktadır.

En az bir işsiz vatandaşımızı işe alarak, hem işinizi geliştirin, hem ekonominin büyümesine katkınız olsun, hem de Türkiye’nin ve Konya’nın geleceğine yatırım yaparak, kazanan siz olun. Üyelerimizi, devletimizin sağladığı bu desteklerden en iyi şekilde faydalanmaya ve artı istihdam sağlamaya davet ediyoruz.

“İstihdam Seferberliği 2019” kapsamındaki teşviklerle ilgili detaylı bilgilerin yer aldığı sunuma aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla.

İstihdam Seferberliği 2019 sunumu için tıklayınız.