İşletme Değerlendirme Raporu Hakkında

İşletme Değerlendirme Raporu Hakkında18 Aralık 2020 Cuma 10:53

KOBİ’nin kendisini değerlendirebileceği "İŞLETME DEĞERLENDİRME RAPORU" adı altında bir rapor düzenlemiştir.

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza gelen yazıda; işletmelerin mevcut durumları ile sektör içerisindeki konumlarını görebilmeleri ve ekonomik faaliyetlerinin yürütülmesinde alacakları kararlarına yardımcı olması amacıyla 2015-2019 yıllarına ait idari kayıtlar esas alınarak Türkçe ve İngilizce olarak hazırlanan İşletme Değerlendirme Raporu’nun (İDR), e-devlet üzerinden ücretsiz olarak erişime açıldığı belirtilmektedir.

İşletme Değerlendirme Raporu ile ilgili detaylı bilgilere ve örnek dokümanlarahttps://www.kosgeb.gov.tr/site/tr/genel/detay/7146/isletme-degerlendirme-raporu-basvurusu adresinden ulaşılabileceğiniz hususunu bilgilerinize sunarız.