İş Sağlığı Ve Güvenliği Hizmetleri Hakkında Bilgilendirme

İş Sağlığı Ve Güvenliği Hizmetleri Hakkında Bilgilendirme18 Ağustos 2015 Salı 11:40

İş Sağlığı Ve Güvenliği Hizmetleri Hakkında Bilgilendirme

Sayın Üyemiz,

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü'nden T.O.B.B.'a gönderilen yazıda; Bakanlıklarına gelen muhtelif şikayetlerde yetkilendirilmemiş kişi ve kurumların iş sağlığı ve güvenliği hizmeti sunmak amacıya faaliyet gösterdiği konusunda şikayetler aldıklarını belirterek yetkilendirilmemiş kişi veya kurumlardan hizmet alınmasını önlemek amacıyla yazımız ekinde sunulan Bakanlık yazısı çerçevesinde üyelerimizin bilgilendirilmesi talep edilmiştir.

Üyelerimizin bilgilerine sunarız.

Konuyla ilgili ek için Lütfen Tıklayınız.

Saygılarımızla,