İRAN KAYNAKLI YAŞANAN DOĞALGAZ VE ELEKTRİK KESİNTİLERİ KAPSAMINDA

İRAN KAYNAKLI YAŞANAN DOĞALGAZ VE ELEKTRİK KESİNTİLERİ KAPSAMINDA28 Ocak 2022 Cuma 14:52

İran kaynaklı yaşanan doğalgaz ve elektrik kesintileri kapsamında yaşanan sıkıntıların önüne geçmek için; TOBB tarafından, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığından talep edilen yazı bilgilendirilmesi

Son günlerde İran kaynaklı yaşanan doğalgaz ve elektrik kesintileri kapsamında ihraç pazarlarında ve taahhütlerinde yaşanabilecek olası kayıplara yönelik olarak yabancı muhataplara iletilmek için birliğimiz (TOBB) tarafından, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığından talep edilen yazı birliğimiz kanalıyla odamıza iletilmiş olup ekte taktim edilmiştir.

Bilgilerinize sunulur.

Ek için Tıklayınız..