IPARD II DÖNEMİ ÜÇÜNCÜ BAŞVURU ÇAĞRI İLANI

IPARD II DÖNEMİ ÜÇÜNCÜ BAŞVURU ÇAĞRI İLANI03 Ocak 2018 Çarşamba 13:41

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı' nın ilgili kuruluşu olan Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu 21 Aralık 2017 tarihinde Üçüncü Başvuru Çağrı İlanına çıkmış bulunmaktadır.

Sayın Üyemiz,

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu IPARD Programı (IPARD II Dönemi) Üçüncü Başvuru Çağrı İlanına ulaşmak ve ayrıntılı bilgi almak İçin www.tkdk.gov.tr ve konya.tkdk.gov.tr adreslerini ziyaret edebilir ya da aşağıdaki belirtilen linke tıklayabilirsiniz.

Ayrıca potansiyel başvuru sahipleri, Kule Plaza 7. Katta bulunan Tarım ve Kırsal kalkınmayı Destekleme Kurumu Konya İl Koordinatörlüğüne gelerek yada 444 85 35 veya 0332 233 92 93 numaralı telefonları arayarak yardım masasından gerekli bilgilere ulaşabilirler.

Bilgilerinize sunulur.

IPARD II -  Üçüncü Başvuru Çağrı İlanı İÇİN TIKLAYINIZ