İndirim Sağlayan Kuruluşlar

İndirim Sağlayan Kuruluşlara kayıt ol
Şehir : Konya/Meram
Kategori: Eğitim

Peren Eğitim Kurumları Tic. A.Ş eğitim hizmetlerinde Konya Ticaret Odası çalışanları ve üyelerine yaptıracakları yeni kayıtlarda geçerli olmak üzere güncel kayıt ücretleri üzerinden 10% Oranında indirimden yararlandırmayı beyan ve taahhüt eder.

Üyelerinin ve çalışanlarının çocukları, KURUM’da dönemsel uygulanan indirimlerin (Kurumsal anlaşmalar, erken kayıt indirimi, indirim sınavı, vb.) sadece kendi tercih edeceği birinden yararlanabilir.

Belirtilen indirim oranları kapsamına kıyafet, gezi ücretleri, servis, yemek ve kitap ücretleri dahil değildir.

Firma Bilgileri
Firma Kategori Eğitim
Firma Ünvanı PEREN EĞİTİM KURUMLARI TİC. A.Ş
Yetkili Kişi Ebru Koşan Okumuş