İndirim Sağlayan Kuruluşlar

İndirim Sağlayan Kuruluşlara kayıt ol
Şehir : Konya/Karatay
Kategori: Güvenlik Sİstemleri

Konya Ticaret Odası Üyelerine Özel, ERP-E-Fatura, E-Arşiv, E-İrsaliye, E-Üretim vb. entegrasyon ürünlerini içinde barındıran Quantum Yazılıma ait tüm ürünlerinde  fiyat listesi üzerinden %30 iskonto uygulanacak olup, ilk 3 ay ücretsiz uzaktan destek hizmeti sağlanacaktır.

Güvenlik sistemleri, yangın alarm sistemleri, kamera sistemleri üzerinde malzeme liste fiyatı üzerinden %25, işçilikte ise %40 oranında iskonto uygulanacak olup, ilk 1 ay ücretsiz yerinde teknik destek hizmeti sağlanacaktır.

Üyelere ürün ödemelerinde vade imkanı sağlanacaktır. Muhasebe ya da entegratör programlarında ise üyelerin ihtiyaçlarına özel ek modüllerin eklenmesi mümkün olacaktır.Talep ve isteklerin mail adresimize iletilmesi halinde hızlı çözüm sağlanacaktır.

Firma Bilgileri
Firma Kategori Güvenlik Sİstemleri
Firma Ünvanı GÜMÜŞLER GROUP PAZARLAMA GÜVENLİK VE BİLİŞİM HİZMETLERİ TİC.LTD.ŞTİ.
Yetkili Kişi NUR ÖZ
Yetkili Kişi - Ünvanı Genel Koordinatör