İndirim Sağlayan Kuruluşlar Çalışması

İndirim Sağlayan Kuruluşlar Çalışması22 Mart 2012 Perşembe 13:45

Odamız tarafından “İndirim Sağlayan Kuruluşlar” çalışması başlatılmıştır.

Sayın Yetkili;

Konya Ticaret Odası olarak ülke ekonomisine büyük katmadeğer sağlayan 20.000’ ni aşkın üyemize hizmet vermekteyiz.

Üyelerimize sunmakta olduğumuz hizmetlere farklı sektörlerde faaliyet gösteren kuruluş yada işletmeler ile yapılacak işbirliği ile bir yenisinin eklenmesi planlanmaktadır.

Bu kapsamda üyelerimiz yararına olmak üzere Odamız tarafından “İndirim Sağlayan Kuruluşlar” çalışması başlatılmıştır.

Bu çalışma kapsamında farklı sekötörlerde faaliyet gösteren kurumsal işletmeler ile iletişime geçilerek üyelerimize özel indirimli fiyatlar belirlenmesi ve üyelerimize özel fiyatlar veren kuruluşların Oda Web Sitemizde yayınlanması ve bir kitapçık basımı ile kamuoyunun ve üyelerimizin bilgisine sunulması planlanmaktadır.

Kuruluşlarca / işletmelerce verilecek olan bu fiyat ya da indirim oranları yıllık olacak ve her yeni yıla girerken indirim sağlayan kuruluşlar ile iletişime geçilerek verilen indirim oranları ya da indirimli fiyatlar güncellenecektir.

Bu doğrultuda Katılım Formunun ya da tarafınızca oluşturulacak bir katılım formunun doldurularak odasicil@kto.org.tr e-mail adresine ya da 0 332 221 52 49 nolu faksa gönderilmesi gerekmektedir.

Çalışmamıza göstereceğiniz ilgiden dolayı şimdiden teşekkür eder, iş hayatınızda başarılar dileriz.

Katılım Formu İçin Tıklayınız...

Konya Ticaret Odası Başkanlığı

Oda Sicil Servisi