İlan-Reklam Vergisi, Tatil Günleri Çalışma Ruhsatı Tarifeleri Hakkında

İlan-Reklam Vergisi, Tatil Günleri Çalışma Ruhsatı Tarifeleri Hakkında20 Şubat 2014 Perşembe 10:34

Belediye gelirler kanununda yer alan ilan-reklam vergisi, tatil günleri çalışma ruhsatı gibi bazı maktu vergi ve harç tarifelerinde Bakanlar Kurulu tarafından indirim yapılmıştır

Odamızın girişimleri sonucu Belediye gelirler kanununda yer alan ilan-reklam vergisi, tatil günleri çalışma ruhsatı gibi bazı maktu vergi ve harç tarifelerinde Bakanlar Kurulu tarafından indirim yapılmış ve söz konusu tarifeler 18.02.2014 tarihli Resmi Gazetede yayınlanmıştır.

İlan-reklam vergisi, tatil günleri çalışma ruhsatı vb. maktu vergi ve harç tarifeleri için tıklayınız.

Bilgilerinize sunarız.