II.Uluslararası İslam Ticaret Hukuku Kongresi - Sonuç Bildirgesi

II.Uluslararası İslam Ticaret Hukuku Kongresi - Sonuç Bildirgesi13 Kasım 2015 Cuma 15:29

İş dünyamızın sorunlarına İslam hukuku çerçevesinde çözümler üretme amacını taşıyan kongrede, “Faiz, Borsa, Zekat, Sigorta ve Yeni Ticari Uygulamalar” başlıkları, İslam hukuku açısından ele alınmıştır.

Sayın Üyemiz,

Konya Ticaret Odası, Necmettin Erbakan Üniversitesi ve KTO Karatay Üniversitesi’nin ortaklaşa düzenlediği II.Uluslararası İslam Ticaret Hukuku Kongresi “Sonuç Bildirgesi” açıklanmıştır.

İş dünyamızın sorunlarına İslam hukuku çerçevesinde çözümler üretme amacını taşıyan kongrede, “Faiz, Borsa, Zekat, Sigorta ve Yeni Ticari Uygulamalar”  başlıkları, İslam hukuku açısından ele alınmıştır.

Üç gün süren kongreye 60’ın üzerinde akademisyen, âlim ve konusunda uzman bilim adamı katılmış, ilgili konularda müzakerelerde bulunmuş ve sonuç bildirgesini hazırlamışlardır.

Katılımcıların özgeçmişleri, 1.Kongre Kitabı, Sonuç Bildirgesi de dahil olmak üzere kongre ile ilgili bilgilere www.islamticarethukuku.org  adresinden ulaşılabilir.

Kongreye gösterdiği yakın ilgi için tüm üyelerimize teşekkür ediyor, ekte gönderdiğimiz “Sonuç Bildirgesi”nin ticaret ve sanayi dünyası başta olmak üzere tüm İslam âlemine faydalı olmasını diliyoruz.

Saygılarımızla.

Sonuç bildirgesi için tıklayınız.