İhracatta Devlet Destekleri Semineri Sunumları

İhracatta Devlet Destekleri Semineri Sunumları18 Mayıs 2016 Çarşamba 16:51

Seminerde yer alan katılımcıların sunumlarına aşağıdaki linkten ulaşılabilir.

T.C.Ekonomi Bakanlığı, TOBB, TIM ve OAİB Koordinasyonu, Konya Sanayi Odası, Konya Ticaret Borsası, Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası, Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası, Konya Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası ile Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası  işbirliği ve Konya Ticaret Odası ev sahipliğinde “Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri” düzenlenmiştir. Seminerde yer alan katılımcıların sunumlarına aşağıdaki linkten ulaşılabilir.

İhracatta Sağlanan Devlet Yardımları
Yurt Dışı Birim, Marka ve Tanıtım Desteği