İhracatı Geliştirme Etüd Merkezi (İGEME) Hk.

İhracatı Geliştirme Etüd Merkezi (İGEME) Hk.09 Ocak 2017 Pazartesi 15:14

İhracatı Geliştirme Etüd Merkezi'nin (İGEME) 2011 yılında yürürlüğe giren Kanun Hükmünde Kararname ile tüzel kişiliği lağvedildiği belirtilmektedir.

​Sayın Üyemiz,

İLGİ : TOBB'nin 30.12.2016 tarih ve 25074 sayılı yazısı.

İlgi yazı ile; Türkiye ihracatının geliştirilmesi amacıyla 1960 yılında kurularak T.C.Başbakanlık Dış Ticaret Müsteşarlığına bağlı olarak faaliyet göstermiş olan İhracatı Geliştirme Etüd Merkezi'nin (İGEME) 2011 yılında yürürlüğe giren Kanun Hükmünde Kararname ile tüzel kişiliği lağvedildiği, son günlerde Oda ve Borsaların kurumsal elektronik posta adreslerine "igeme.com.tr" uzantılı elektronik posta ile ulaşılarak çeşitli bilgiler talep edilmesi nedeniyle herhangi bir mağduriyete sebebiyet vermemek adına "igeme.com.tr" uzantılı elektronik postalara itibar edilmeyerek bilgi paylaşılmaması hususunda gerekli hassasiyetin gösterilmesi istenmektedir.

Bilgilerinize sunulur.