İhracatçı Firma Rehberi Kullanıma Açılmıştır

İhracatçı Firma Rehberi Kullanıma Açılmıştır05 Mart 2015 Perşembe 16:39

İhracatçı firmalarımızın firma bilgileri Konya Ticaret Odası web sitesinde İhracatçı Firma Rehberi adı altında yayınlanmaya başlamıştır. Yurt dışında bulunan İthalatçı firmalar ilimizde faaliyet gösteren imalat ve ihracat yapan üyelerimize ulaşabileceklerdir. Üyelerimiz girişlerini tamamladıktan sonra bilgiler farklı dillere çevrilerek yurt dışında bulunan Ticaret Müşavirliklerimiz, Büyükelçiliklerimiz, Ticaret Odaları, Sanayi Odaları ve Meslek Kuruluşlarına ulaştırılıp tanıtımı yapılacaktır. Firma bilgilerinizi ve ürünlerinizi ihracatçı firma rehberine ekleminizi önemle rica ederiz.

Odamız üyesi olan firmalar www.kto.org.tr web sitesinin sol kısmında bulunan üyelik kısmından kullanıcı adı ve şifre ile girişi yapmanız gerekmektedir. ( Kullanıcı adınız ve Şifreniz geçici olarak oda sicil numaranızdır.)

Firmalarımız http://www.kto.org.tr/ihracatci-firma-rehberi/ adresinden veya Konya Ticaret Odası web sitesinin üst kısmında bulunan İhracatçı Firma Rehberinde firmalarının yer almasını sağlayabileceklerdir. Rehbere kayıt olmak için;

1. http://www.kto.org.tr/member_signup.php?member_type=3 adresinden üyelik bilgilerini eksiksiz doldurup portala üye olmanız gerekmektedir.

2. Üye olma işleminden sonra açılan sayfadaki bilgileri girerek İhracatçı firma rehberine kayıt işlemini tamamlayabilirsiniz.

3. Firma bilgilerini ilerleyen zamanlarda tekrar güncellemek istediğinizde sitenin sol kısmında bulunan ÜYELİK kısmından giriş yaparak yönetim panelinden İhracatçı Firma Yönetimi kısmında bilgilerinizi güncelleyebilir, ekleme veya çıkartma yapabilirsiniz.

Ayrıntılı bilgi ve iletişim için 0332 221 52 39 nolu telefon numarasından veya osmandogan@kto.org.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.