HİJYEN VE COVID-19 BELGELERİ SEMİNERİ

HİJYEN VE COVID-19 BELGELERİ SEMİNERİ20 Temmuz 2020 Pazartesi 15:27

Hijyen ve COVID-19 çalışmaları hakkında 21 Temmuz 2020 Salı günü saat 10:30'da internet üzerinden bir bilgilendirme semineri gerçekleştirilecektir.

HİJYEN VE COVID-19 BELGELERİ SEMİNERİ

(İnternet Üzerinden)

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden Odamıza gelen yazıda; Türk Standardları Enstitüsü (TSE)'nin hijyen ve COVID-19 çalışmaları hakkında 21 Temmuz 2020 Salı günü saat 10:30'da internet üzerinden bir bilgilendirme semineri gerçekleştirilecektir. Seminere ilişkin duyuru metni aşağıda bulunan ekte yer almaktadır.

TSE Başkanı Prof. Dr. Sn. Adem Şahin'in katılımı ile gerçekleştirilecek olan seminerde COVID-19 Güvenli Üretim, Hizmet ve Turizm Belgeleri ile COVID-19 Hijyen, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Kılavuzu anlatılacak olup, seminer sonunda KOBİ'lerin soruları cevaplandırılacaktır.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,