BLOG >> KTO RAPORLARI >> AHMET ÇELİK

HAVA KARGO TAŞIMACILIĞI VE TÜRKİYE

HAVA KARGO TAŞIMACILIĞI VE TÜRKİYE16 Ocak 2015 Cuma 13:41

Günümüzde hava yolu sektörü diğer taşıma türlerine göre çok daha fazla ilgi görmekte ve bu ilgi gün geçtikçe de artmaktadır. Sektör, hava yolu taşımacılığının gerçek anlamda başladığı ilk yıllarından bugüne sürekli bir değişim süreci içinde kalmıştır.

Hava yolu taşımacılığında kullanılan araçların oldukça hızlı olması dolayısıyla kargo taşımacılığının da en kısa sürede yapılması sağlanmaktadır. Bununla birlikte hava yolu taşımacılığı, birim ağırlık başına taşımacılığın en yüksek maliyetle yapıldığı türdür. [Devamı]