GÜNEY AFRİKA Yedek Parça Sektörü Pazar Araştırması ve İkili İş (B2B) Görüşmeleri

GÜNEY AFRİKA Yedek Parça Sektörü Pazar Araştırması ve  İkili İş (B2B) Görüşmeleri19 Temmuz 2017 Çarşamba 13:45

GÜNEY AFRİKA (Johannesburg, Durban ve Cape Town)Ekonomi Bakanlığı ve Konya Ticaret Odası DestekliYedek Parça Sektörü Pazar Araştırması ve İkili İş (B2B) Görüşmeleri

Odamız tarafından Konya sanayisinin ihracat hacmini geliştirmek üzere 22 Ekim / 01 Kasım 2017 tarihlerinde “Yedek Parça” sektöründe faaliyet gösteren firmalarımız Güney Afrika Cumhuriyet’inin Johannesburg, Durban ve Cape Town şehirlerinde pazar araştırması ve ithalatçı firmalarla ikili iş görüşmeleri (B2B Organizasyonu) gerçekleştirilecektir.

Güney Afrika’ya gidecek olan ticaret heyetimiz görüşmelerini rahatlıkla yapabilmeleri için her firma kendisine ayrılan alanda ilgili muhatapları ile aynı masada oturup yüz yüze görüşme imkânı sağlanacaktır. Tercüman ihtiyacı olan katılımcılara tercüman sağlanacaktır.

B2B ikili iş görüşmeleri sonuç odaklı bir eşleştirme programı olup üyelerimizin tanıtım ve pazarlama maliyetlerini minimuma indirirken maksimum kazanç sağlamak amacıyla organize edilmektedir.

Söz konusu organizasyona katılım bedeli 2.250 Dolar olup taslak program aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. Katılmayı arzu eden üyelerimiz aşağıda linki bulunan başvuru formunu doldurup Konya Ticaret Odası Dış Ticaret Servisine tercihen mail ya da faks (osmandogan@kto.org.tr , 3530546) yoluyla göndermeleri gerekmektedir.

Görüşme programı kontenjanla sınırlı olup görüşmelere katılım için başvuru önceliği esas alınacaktır.

Son Başvuru Tarihi: 21 Temmuz 2017 Cuma

Ayrıntılı Bilgi için: 221 52 39

Başvuru formu için tıklayınız.

GÜNEY AFRİKA GEZİ PROGRAMI

(Johannesburg, Durban ve Cape Town)

22 Ekim 2017 Pazar

Konya Çıkış