BLOG >> KTO RAPORLARI >> M. MUSTAFA AKKAN

GÜNEŞİN LİDERİ KONYA: LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİMİ

GÜNEŞİN LİDERİ KONYA: LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİMİ31 Ekim 2017 Salı 15:29

Ülkemizde enerji kaynaklarının ve enerjinin kullanımında verimliliğin arttırılmasına yönelik yapılan yasal düzenlemeler çerçevesinde, gerçek veya tüzel kişilere kendi enerjilerini üretebilme hakkı tanınmıştır. Kendi enerjilerini üretme hakkına sahip gerçek veya tüzel kişiler, bu kapsamda herhangi bir lisans alma veya farklı bir şirket kurma yükümlülüğünden muaf tutulmuşlardır. [Devamı]