GÜMRÜK EŞYA TAKİP VE ANALİTİK PERFORMANS PROGRAMI (GET-APP)

GÜMRÜK EŞYA TAKİP VE ANALİTİK PERFORMANS PROGRAMI (GET-APP)13 Şubat 2018 Salı 16:51

GÜMRÜK EŞYA TAKİP VE ANALİTİK PERFORMANS PROGRAMI (GET-APP)

TOBB’den Odamıza gelen yaqzıda; Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nın Gümrük Eşya Takip ve Analitik Performans Programı (GET-APP) adıyla yeni bir sistem hayata geçirdiği belirtilmekte olup, anılan program ile gümrük işlemlerinin dış ticaret erbabı tarafından eş zamanlı takibinin yapılabileceği vurgulanmaktadır.

Bahsi geçen program hakkında detaylı bilgiye aşağıdaki eklerden ulaşmak mümkündür.

Ek1: Kullanıcı Klavuzu

Ek2: Kayıt ve Takip Sistemi Sayfası