GÜMRÜK BEYANNAMESİ TESCİL SIRA SAYISI – FORMAT DEĞİŞİKLİĞİ HK.

GÜMRÜK BEYANNAMESİ TESCİL SIRA SAYISI – FORMAT DEĞİŞİKLİĞİ HK.03 Aralık 2021 Cuma 08:47

Gümrük Beyannamesi Tescil Sıra Sayısı – Format Değişikliği Hk.

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden alınan bir yazıda, BİLGE sisteminde yer alan gümrük beyannamesi tescil sıra numarasının 8 haneli olarak yeniden düzenleneceği bildirilmektedir.

Yazıda, bu düzenlemenin 4 Aralık 2021 Cumartesi saat 12:00-15:00 arasında yapılacağı belirtilmiştir. Detaylı yazıya ulaşmak için tıklayınız.

Ek: Beyanname Numarası Formatı