GOOGLE DİJİTAL ATÖLYE EĞİTİMLERİ BAŞLIYOR!..

GOOGLE DİJİTAL ATÖLYE EĞİTİMLERİ BAŞLIYOR!..07 Aralık 2017 Perşembe 15:13

“Küçük ve orta ölçekli işletmeler için dijital dünya fırsatları”

İşletmeniz için dijital dünyadaki fırsatları keşfetmek, dijitalde var olmanın ilk adımlarını öğrenmek ister misiniz? İşinizi dijital dünyada nasıl büyütebileceğinize ve bunun verimliliğinize nasıl yansıyacağına dair tüm detaylar Google, Konya Sanayi Odası, Konya Ticaret Odası ve Konya Ticaret Borsası iş birliğinde düzenlenen "İşinizi Dijital Dünyaya Taşıyın" eğitimlerinde anlatılacaktır. Eğitimler:

• Her gün 3'er oturum vardır. Oturumlar birbirinin aynısı olup, katılımcıların yalnızca 1 oturuma katılmaları yeterlidir.
  • Eğitimler ücretsizdir.
  • Eğitime katılacak kişilerin web sitesi üzerinden https://goo.gl/uyQr8X veya etkinlik kapısında kayıt yaptırmaları gerekmektedir.
  • Eğitimi tamamlayan kişilere 'Katılım Sertifikası' verilecektir.

Kaydınızla ilgili tüm sorularınız için 0544 3514414 numaralı telefonu mesai saatleri içinde arayabilirsiniz.

Bilgilerinize önemle rica ederiz.

Tarih                   : 13-14 Aralık 2017

Saat                    :