Girişimcilik ve Gelecek Paneli

Girişimcilik ve Gelecek Paneli20 Aralık 2016 Salı 10:15

Mevlana Kalkınma Ajansı ve Selçuk Üniversitesi Öğrenci Toplulukları Koordinatörlüğü işbirliğinde 22 Aralık 2016 tarihinde gerçekleştirilecek olan "Girişimcilik ve Gelecek" paneli düzenlenecektir.

22 Aralık 2016 Perşembe günü saat 09:30'da Selçuk Üniversitesi Süleyman Demirel Kültür Merkezi Malazgirt Salonunda Mevlana Kalkınma Ajansı, Selçuk Üniversitesi Öğrenci Toplulukları Koordinatörlüğü işbirliği ile "Gelecek ve Girişimcilik" paneli düzenlenecektir.

Panelde gelecek tasarımı (fütürizm), geleceğin iş hayatı, iş modelleri ve meslekleri, akıllı şehirler, bilgi çağında değişim hızı ve değişim yönetimi ile girişimcilik ve yeni finansman modelleri konuları uzmanlar nezdinde değerlendirilerek katılımcılarla birlikte tartışılacaktır. Paneli'', ikinci kısmında ise "Konya'nın Geleceği" başlığı altında bir oturum gerçekleştirilecektir.

Bilgilerinize sunulur.