KURULUŞ TESCİLİNDE İSTENECEK EVRAKLAR

1. Ticaret Sicili Müdürlüğü'ne hitaben dilekçe
  2. Taahhütname 1 adet.
  3. Belediyeden alınmış adres tespiti yazısı fotokopisi 1 adet
  4. Şahsın ev. İş adresleri, iştigal konusu ve unvanını gösterir noter huzurunda üç imzalı imza tahtı. (Mersis üzerinden hazırlanıp Ticaret Sicile İnternet ortamında gönderilecek. Ticaret Sicili onayından sonra notere onaylattırılacak.)
  5. 1 adet Vergi levhası fotokopisi
  6. Nüfus cüzdanı sureti (Ticaret Sicili Müdürlüğü'nden temin edilecek.)
  7. Nakliyeciler için aracın üzerinde kayıtlı olduğunu gösterir trafik şubesinden alınmış yazı veya aracın ruhsatının noterden tasdikli 1 adet sureti
  8. Ticaret Sicili kayıt beyannamesi
  9. Eczacılar için Eczacılar Odasına Kayıtlı olduğuna dair belge
  10. Gerçek kişiler için oda kayıt beyannamesi
YUKARIDA İSTENİLEN EVRAKLARDAN BİRER ADET ODA SİCİL SERVİSİNE AYRICA VERİLECEKTİR.