Konya21 °C

GENEL KURUL TESCİLİNDE İSTENECEK BELGELER

Yazı Boyutu :
  1. Ticaret Sicil Müdürlüğü'ne hitaben yazılmış Dilekçe
  2. Kanunun 40. maddesi uyarınca düzenlenmiş, Ticaret Unvanı altına atılmış İmza Beyannamesi (2 Adet)
  3. Noter onaylı Genel Kurul Toplantı Tutanağı  (2 Adet)
  4. Müdürler kuruluna tüzel kişinin seçilmesi halinde; tüzel kişiliği temsil edecek kişiyi gösterir ilgili tüzel kişi tarafından alınmış yönetim/müdürler kurulu kararı (Noter onaylı 2 adet)
  5. Toplantı Başkanı ve diğer divan üyeleri tarafından imzalanmış Hazır Bulunanlar Listesi (2 Adet)
  6. Ortak adına genel kurula bir başkası katılacaksa; mutlaka  (2 Adet) noter onaylı (Özel Vekaletname olması gerekmektedir. Genel vekaletname kabul edilememektedir.) Tüzel ortak adına toplantıya katılan kişiler için ise; eğer toplantıya katılan kişi tüzel kişi için yetkili ise imza sirkülerinden fotokopi ve ya yetkili olduğunu gösterir belge ve ya noter onaylı (Özel Vekaletname) olmalıdır.
  7. Çağrılı Genel Kurullarda (T.T.K 414) internet sitesi açmakla yükümlü olan şirketlerin gündemi internet sitesinde yayınladığına dair belge veya beyaniadeli taahhütlü mektup listesi ve Gündem gazetesi (2'şer Adet)
  8. Müdürler kurulu tarafından alınmış Noter onaylı gündem kararı (2 Adet)
  9. Genel kurul toplantısında hazır bulunmayanların  müdürler kurulu üyeliklerine seçilmesi halinde bunların bu göreve aday olduklarını veya görevi kabul ettiklerini belirten ıslak imzalı Görev Kabul Beyanı (2 Adet).
221 52 52
Bu Web Sitesi, T.C. Mevlana Kalkınma Ajansının desteklediği "Yenilenen Tanıtım Vizyonu ile KTO" Projesi kapsamında hazırlanmıştır. İçerik ile ilgili tek sorumluluk Konya Ticaret Odası’na aittir ve T.C. Mevlana Kalkınma Ajansının görüşlerini yansıtmaz.
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Yazılım: CM Bilişim