Firma Rehberi

Toplam 1148 firma bulunuyor.Son eklenen firmalar için tıklayın.
Anahtar kelime
Referans no
Firma Rehberine Kaydol
Ref : 1670
Şehir : Konya/Karatay
Kategori: Bilişim

Tasarım Konya markaları yeniden konumlandırmak ve onların hikayelerinde yol arkadaşları olmak için var olan bir tasarım ve yazılım firmasıdır.

Tasarım Konya, markaları yeniden konumlandırmaya öncelikle kendisinden başlamış, idealleri ve hedefleri doğrultusunda 3 yıllık markasını, kurumsal kimliğini ve tüm organizasyon şemasını yeniden organize etmiştir.

Çünkü Tasarım Konya, sadece müşteri-firma ilişkisinin uzun vadede sonuç getirmeyeceğine inanır, markasıyla birlikte hedef kardeşliği yapar.

Yani aslında Tasarım Konya, markasını büyütürken kendisini de büyütür.

Ürün ve Hizmetler

Yani aslında Tasarım Konya, markasını büyütürken kendisini de büyütür.

Firma Bilgileri
Firma Kategori Bilişim