Konya-1 °C

Firma Rehberi

Toplam 1065 firma bulunuyor.Son eklenen firmalar için tıklayın.
Anahtar kelime
Referans no
Firma Rehberine Kaydol
Ref : 1434
Şehir : Konya/Selçuklu
Kategori: Gıda

​​Bugün yeni bir yerde yepyeni bir lezzet keşfetmeye hazırmısınız? Bu yepyeni lezzetle birlikte, huzur veren bir atmosferin ve içinizi ısıtacak tatlı bir sohbetin tadını çıkarmaya ne dersiniz? O zaman sizi beraber olmaktan çok keyif alacağınız, ruhunuzu besleyecek olağan üstü bir deneyim yaşayacağınız yepyeni bir yere; Merry's Chocolate'a davet ediyoruz.

Dünyanın en iyi kakaosundan yapılan doğal çikolata ve çikolatalı ürünlerimizle sizlerin damaklarına güzel bir tat bırakırken Endorfin adındaki mutluluk hormonlarınızı da tetikleyerek sizi daha mutlu uğurlamayı garanti ediyoruz.

.....

Durmayın. Bugün hayatınızda bir yenilik yapın. Merry's Chocolate'a gelin ve yepyeni bir deneyim yaşayın. Unutmayın, hayat hep aynı şeyleri yapmak, hergünü bir önceki gün gibi yaşamak için çok kısa. Asla hayallerinizin peşini bırakmayın ve her anı dolu dolu yaşayın.

Ürün ve Hizmetler
Firma Bilgileri