Firma Rehberi

Toplam 1096 firma bulunuyor.Son eklenen firmalar için tıklayın.
Anahtar kelime
Referans no
Firma Rehberine Kaydol
Ref : 1612
Şehir : Konya/Selçuklu
Kategori: Araştırma Danışmanlık

Şirketimiz;

• İşletmelerde etkin biçimde Maliyetleri düşürme, Verimlilik-Karlılık arttırma, kurumsallaşma yapıları oluşturma amacı ile kurulmuştur.
  • Global teori-pratik ve tecrübeleri , yerel gerçekler ile harmanlayarak etkili biçimde uygulamaktadır.
  • Sadece Konya ve bölgesinde kurulu işletmelere yönelik fakat global bir anlayış ile hizmet verme vizyonu taşımaktadır.
  • Her makine ve prosesin kendine has bir dili, her çalışanın ayrı bir yaklaşım ve tarzı, her sektörün farklı gerçekleri olduğunun farkında olan firmamız, uygulamalarını bu gerçeklere gözeterek etkin şekilde gerçekleştirmektedir.
  • Yalın Üretim metodlarının uygulanmasında, prosesler içindeki israfların azaltılıp ya da tamamen giderilmesinde, direkt sonuç alıcı uygulamalar gerçekleştirmektedir.
  • Enerji Verimliliği konusunda sektörde güçlü bilgi ve birikimi olan VAT Enerji ile işbirliği oluşturmuş ve bölgede Enerji Maliyetlerinin düşürülmesine, Enerji bilincinin oluşmasına  katkıda bulunmaktadır.
  • Teknik altyapısı güçlü olan firmamız aynı zamanda yeni yatırımların, projelerin fizibilite, teknik şartname çalışmalarında destek vermektedir.
Ürün ve Hizmetler
  • ENERJİ DANIŞMANLIĞI